top of page

Asiakastarina Chefslive: ravintolatason ruuat ja huippukokit kotiin digitaalisena palveluna tai livenä

Päivitetty: 27. toukok.
Chefslive, mikä juttu?!  


Taattuja ammattilaisen kehittämiä reseptejä ja aito ravintolakokemus kotona  


Chefslive on ruokaa rakastavien ihmisten digitaalinen palvelu, jossa viihdytään ja opitaan kokkaamaan yhdessä oman suosikkikokin kanssa. Raaka-aineet on valittu sesongin mukaan ja kokin avustuksella onnistut varmasti. Vielä kotona yhdessä tekemällä. 

 

Idea on simppeli; kolmen ruokalajin menu kahdessa tunnissa tai lyhyempi kokkaustuokio. Alusta tarjoaa mahdollisuuden niin live-striimeihin osallistumiseen kuin myös katsoa tallenteet jälkikäteen. Lisäksi kokin voi tilata myös paikanpäälle eri kokoisille ryhmille.  Ravintolatasoista ruokaa kotona yhdessä tekemällä 


Korona-aika kuritti ravintola-alaa ympäri maailmaa. Perinteisiä ravintoloita rajoitettiin ja myös monen asiakkaan arki muuttui, kun ravintolakokemukset vietiin arjesta pois.  


Ensiaskel kohti Chefsliveä otettiin alkuvuodesta 2021, kun huippukokit Kape ja Olli tuottivat ensimmäiset virtuaalikokkaukset Youtubeen. Jokaisella oli mahdollisuus ravintolatasoiseen ruokaan kotona ammattilaisten avulla.   


“Halusimme sivuston, josta asiakkaidemme on aina helppo palata resepteihin, lähetyksiin ja ostoslistoihin, myös live-tapahtuman jälkeen”, kuvailee Antton Willberg, KKS Restaurantsin Sales & Marketing Specialist.  


Osallistujia oli parhaimmillaan tuhat, joten jo ensimmäisten videoiden jälkeen syntyi ajatus Chefslivestä, omasta digitaalisesta alustasta. Tämä ei ollut pelkästään korona-ajan kompensaatio ravintola-alan kuopassa, vaan myös alku virtuaalisen kokkikoulubisneksen aloittamiseen. 
Laadukas kumppani digitaaliseen kehitykseen 

“Ravintoloitakaan ei pyöritetä yksin, pitää olla luotettavia kumppaneita”, sanoo Kari “Kape” Aihinen, ravintoloitsija ja keittiömestari.   


Chefsliven tiimi tutustui Amabitiin sattumalta ja yhteistyö saatiin käyntiin joustavasti ja nopeasti. Erityisesti kommunikoinnin sujuvuus ja laatu jäi Anttonille vahvasti mieleen.  


“Kehityspyyntöihimme vastataan nopeasti. Hyvällä ja nopealla yhteistyöllä ne onkin saatu helposti jo ratkaistua”, sanoo Antton. Chefsliven tiimi on voinut keskittyä täysillä omaan toimintaansa ja luottaa Amabitin toimintaan teknisissä toteutuksissa.  


Kerralla oikein, tämä on tässä ehdottomasti toteutunut Amabitin toiminnassa“, kommentoi Chefsliven tiimi. Kiinnostaisiko sinuakin ohjelmistokehityskumppani 

skaalautuviin tarpeisiin?  


Ja tehdä asiat kerralla oikein


Riskittömästi.
Koodilla Amabit10 liput Kapen tulevaan kokkikouluun 10€/kpl (Grill & Chill la 8.6. klo 17)

Voimassa: la 8.6. klo 23.59 asti
Tsekkaa myös: Kape The Chef59 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page