top of page

Ohjelmistoprojektin hallinta ja laadun varmistus

Älä vain huomaa ongelmia, estä ne. 

Amabit käyttää integroituja laadunvarmistuskäytäntöjä varmistaakseen parhaan mahdollisen laadun tuotteilleen. Olemme kehittäneet laadunvarmistus– ja testaus-strategiaa sekä menetelmiä, jotka sekoittuvat saumattomasti ohjelmistotuotteiden kehityksen elinkaareen. Kokeneet ohjelmistokehityshankkeiden päälliköt pystyvät hallitsemaan asiakkaiden kehityshankkeita ja varmistamaan, että tilattu tuote vastaa asiakkaan tarvetta ja tilausta, oli toimittaja sitten Amabit tai joku muu.

Miksi Amabit

Sitoutunut

SITOUTUNUT

Ammattitaito tuoda pilvipalveluihin rakennetut applikaatiot ja tuotteet markkinoille alusta loppuun.

Kustannustehokas

KUSTANNUSTEHOKAS

Vahva historia ja osaaminen eri osa-alueiden yhdistämisestä ja integroimisesta yritykselle sopivaksi kokonaisuudeksi. 

Luotettava

LUOTETTAVA

Ketterien menetelmien noudattaminen takaa tiiviin integraation asiakkaan tiimiin, liiketoimintaprosessiin ja oikea-aikaisen toimituksen.

Ammattitaitoinen

AMMATTITAITOINEN

Amabit ammattilaisten jatkuva koulutus, kehitys ja sertifiointi nykyaikaisissa pilviteknologioissa ja –viitekehyksissä.

Joustava

JOUSTAVA

Amabit kantaa vastuunsa niin suomalaisena yrityksenä kuin luotettavana työnantajana. Meillä on asiakkaillemme tyytyväisyystakuu.

Ohjelmistoprojektin hallinta ja laadun varmistus palvelut

Konsultointi

Työskentelemme kanssanne arvioidaksemme nykyisiä prosessejanne ja autamme teitä rakentamaan, sekä määrittelemään parhaan prosessin oikeilla työkaluilla ja puitteilla. Ammattitaitoiset konsulttimme pystyvät ottamaan haltuun koko ohjelmistohankkeenne ja pitää huolen, että toimitus vastaa tarpeitanne. Konsulttimme toimivat niin sisäisinä laadunvarmistajina, kuin ulkopuolisina projektipäällikköinä asiakkaillemme.

Tuotteen koko elinkaari

Amabitillä hallitsemme ohjelmistohankkeiden koko elinkaaren aina suunnittelusta ylläpitoon asti. Tehokkaan laadunvarmistusprosessimme tavoitteena on tunnistaa ja korjata viat nopeasti. Autamme teitä määrittämään testisuunnitelman  koko ohjelmistokehityksen elinkaaren ajaksi; vaatimuksista suunnitteluun, kehittämiseen, käyttöönottoon ja ylläpitoon.

Web-, mobiili– ja pilvisovellusten kehittäminen ja testaaminen

Olemme taitavia määrittämään, suorittamaan ja automatisoimaan Web-, SaaS– ja Pilvipalveluiden kehittämisen ja testaamisen. Autamme teitä saavuttamaan moitteettoman laadun, skaalautuvan suorituskyvyn ja erinomaisen käyttöliittymän kaikilla alustoilla.

Yksikkötestaaminen ja automaatio

Modernilla ketterän kehityksen ja jatkuvan integraation aikakaudella kehittäjille on tullut tärkeäksi kirjoittaa ja integroida yksikkötestejä koodaustyönkulkuunsa. Amabit työskentelee tiimisi kanssa luodakseen ja integroidakseen testausmenetelmät, jotka takaavat että kehityshankkeiden tuotokset on testattu nopeasti ja laadukkaasti, mikä tehostaa resurssien käyttöä tulevaisuudessa.

Räätälöity tiimi

Amabitilta hankit nopeasti tiimin, joka tuntuu oman tiimisi jatkeelta. Työskentelemme kanssasi saadaksemme nopeasti oikean tiimin, joka sopii juuri teidän haasteen ratkaisemiseen. Pidämme myös huolen, että tiimi mukautuu tarpeittenne mukaan aina projektin alusta loppuun asti.

Tuotekehitysmetodologia

Amabitin projektipäälliköt ja insinöörit on koulutettu ja käyttävät ketterän kehityksen toimintamallia. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisuutta asiakkaillemme ja olemme ylpeitä kuinka sitoutuneita tiimimme ovat asiakkaan tuotteen kehityksen omistajuudesta. Tiimimme sulautuu saumattomasti asiakkaidemme tiimiin ja liiketoimintaprosesseihin sekä tavoitteisiin. Näin takaamme oikea-aikaisen ja laadukkaan toimituksen sekä nopean tiedon siirron.

Tuotekehitys metodologia
bottom of page