top of page

Mobiilisovellusten kehittäminen

Kehitämme liiketoiminnan haasteita ratkaisevia mobiilisovelluksia niin suurille yrityksille kuin innovatiivisille Startup-yrityksille. Syvä tietämyksemme Android-, iOS-, ja monialusta ohjelmistokehityksestä auttaa asiakkaitamme toteuttamaan heidän ideansa käyttäjäystävällisiksi ja mukaansatempaaviksi korkealaatuisiksi mobiiliratkaisuiksi.

Mobiiliapplikaation kehityspalvelut

Koko sovelluksen elinkaaren sovelluskehitys yrityksenä tarjoamme:

Natiivi IOS mobiili applikaatiokehitys

Natiivi Android mobiili applikaatiokehitys

Monialustaiset mobiiliratkaisut (Cross-Platform)

Responsiiviset HTML5 mobiiliapplikaatiot

Hybridi applikaatiokehitys

Mobiiliaplikaatio kehitys

Mobiiliapplikaation kehitys

Esimerkki mobiilikirjautumisesta

Kehitämme huippuluokan mobiilisovelluksia, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.  Amabitin ohjelmistokehitystiimit ovat asiantuntijoita useilta eri toimialoilta ja auttavat teitä tuomaan visionne niin iOS- kuin Android mobiilialustoille.

Applikaatio voidaan myös toteuttaa hybridiapplikaationa, jolloin ohjelmistokehittäjämme rakentavat web-sovelluksen joka on rakennettu mobiiliapplikaatioiden sisään. Tämä tarkoittaa, että web-applikaatio voidaan siirtää suoraan sovelluskauppaan. Uusimmat teknologiat mahdollistavat hybridiapplikaation rakentamisen, jolloin sovellusten kehittäminen on erittäin kustannustehokasta ja käyttäjät saavat saman kokemuksen kaikilla alustoilla.

Amabit on kokonaisvaltainen mobiiliapplikaatiokehittäjä, joka pystyy rakentamaan niin natiivi- kuin hybridiapplikaation alusta loppuun, sekä huolehtimaan applikaatioiden ylläpidosta. Ohjelmistokehittäjämme pitävät huolen, että sovelluksen käyttöliittymä (UI) ja käyttäjäkokemus (UX) ovat ensiluokkaiset, sekä toimivat saumattomasti taustajärjestelmän kanssa (Backend).

bottom of page