top of page

Mobiilisovellusten kehittäminen

Asiakkaasi haluaa päästä käsiksi liiketoimintaasi koska vain ja mistä vain.
Ammattitaitoiset mobiilikehittäjämme pitävät huolen että he pääsevät.

Kehitämme liiketoiminnan haasteita ratkaisevia mobiilisovelluksia niin suurille yrityksille kuin innovatiivisille Startup-yrityksille. Syvä tietämyksemme Android-, iOS-, ja monialusta ohjelmistokehityksestä auttaa asiakkaitamme toteuttamaan heidän ideansa käyttäjäystävällisiksi ja mukaansatempaaviksi korkealaatuisiksi mobiiliratkaisuiksi.

Mobiiliapplikaation kehityspalvelut

Koko sovelluksen elinkaaren sovelluskehitys yrityksenä tarjoamme:

Natiivi IOS mobiili applikaatiokehitys

Natiivi Android mobiili applikaatiokehitys

Monialustaiset mobiiliratkaisut (Cross-Platform)

Responsiiviset HTML5 mobiiliapplikaatiot

Hybridi applikaatiokehitys

Mobiiliaplikaatio kehitys

Mobiiliapplikaation kehitysprosessi 

1. Idean kartoitus ja määrittely
Mobiilikehitys prosessi

Käymme yhdessä läpi teidän idean  ja määritämme kuinka visionne voidaan toteuttaa ja tarvitseeko sitä muuttaa

2. Käytön ja arkkitehtuurin suunnittelu 
Mobiilikehitys prosessi

Käymme sovellusarkkitehdin kanssa, sovelluksen käytön läpi ja kuinka sen toiminnallisuus tulee rakentaa, jotta se on turvallinen ja toimiva.

3. Ratkaisun läpikäynti
Mobiilikehitys prosessi

Käymme yhdessä läpi kuinka sovellus tulisi toimimaan ja mitä sen toteuttamiseksi vaaditaan. Saat meiltä tarjouksen jossa on hinta määritelty teidän tarpeen mukaan. Oli se sitten kiinteä-, tuntihinta tai ketterän mallin mukaan

4. UI ja UX suunnittelu
Mobiilikehitys prosessi

Suunnitelutiimimme kehittää applikaatiolle käyttöliittymän ja kuinka käyttäjä vuoro vaikuttaa applikaation sisällä. Tämän suunnitelman pohjalta ohjelmistokehittäjät rakentavat applikaation.

5. Ohjelmiston koodaaminen
Mobiilikehitys prosessi

Ammattitaitoiset ohjelmistokehittäjät rakentavat applikaation sovitun toimintojen mukaan ja pitää huolen, että ratkaisussa on käytetty nykyaikaisia ratkaisuja.

Mobiilikehitys prosessi
6. Testaaminen

Toimintaamme kuuluu yksiköiden testaaminen samalla kun niitä kehitetään, jolloin yksikkötestin suoritetaan kehityksen aikana ja mahdolliset virheet huomataan saman tien.

7. Julkaisu
Mobiilikehitys prosessi

Mikäli sovellus halutaan sovelluskauppaan, autamme asiakastamme aina sen julkaisussa, koska tämä usein vaatii ammattiosaamista, jotta se hyväksytään eri alustoille.

Mobiilikehitys prosessi
Mobiilikehitys prosessi
8. Ylläpito

Käymme sovellusarkkitehdin kanssa, sovelluksen käytön läpi ja kuinka sen toiminnallisuus tulee rakentaa, jotta se on turvallinen ja toimiva.

Teknologiat

Amabitilla olemme erikoistuneet käyttämään uusimpia teknologioita myös mobiilikehittämisessä. Tämän takia olemme erikoistuneet vain muutamien viitekehysten hyödyntämiseen.  Olemme valinneet mobiilisovellusten kehittämiseen joko React Native tai Flutter viitekehykset, joiden avulla voidaan kehittää tehokkaasti mobiililaitteille tehokkaita sovelluksia. 

Flutter

Flutter on Googlen kehittämä ilmainen ja avoimen lähdekoodin käyttöliittymäkehityskehys, joka mahdollistaa monialustaisen mobiili- ja verkkosovellusten rakentamisen yhdestä koodipohjasta. Se käyttää Dart-ohjelmointikieltä ja tarjoaa nopean ja responsiivisen käyttöliittymäsuunnittelun työkalut, mikä tekee siitä suositun valinnan sovelluskehittäjille.  Voit lukea lisää Flutterista täältä.

React Native

React Native on Facebookin kehittämä mobiilisovelluskehityskehys, joka mahdollistaa sovellusten rakentamisen sekä iOS- että Android-alustoille käyttäen JavaScriptiä ja Reactia. Se tarjoaa mahdollisuuden uudelleenkäytettäviin komponentteihin ja nopeaan kehitykseen. React Native on oikea valinta silloin kun haluaa hyödyntää natiiveja ominaisuuksia ja pienemmän tiedostokoon. 

Mobiiliapplikaation kehitys

Esimerkki mobiilikirjautumisesta

Kehitämme huippuluokan mobiilisovelluksia, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.  Amabitin ohjelmistokehitystiimit ovat asiantuntijoita useilta eri toimialoilta ja auttavat teitä tuomaan visionne niin iOS- kuin Android mobiilialustoille.

Applikaatio voidaan myös toteuttaa hybridiapplikaationa, jolloin ohjelmistokehittäjämme rakentavat web-sovelluksen joka on rakennettu mobiiliapplikaatioiden sisään. Tämä tarkoittaa, että web-applikaatio voidaan siirtää suoraan sovelluskauppaan. Uusimmat teknologiat mahdollistavat hybridiapplikaation rakentamisen, jolloin sovellusten kehittäminen on erittäin kustannustehokasta ja käyttäjät saavat saman kokemuksen kaikilla alustoilla.

Amabit on kokonaisvaltainen mobiiliapplikaatiokehittäjä, joka pystyy rakentamaan niin natiivi- kuin hybridiapplikaation alusta loppuun, sekä huolehtimaan applikaatioiden ylläpidosta. Ohjelmistokehittäjämme pitävät huolen, että sovelluksen käyttöliittymä (UI) ja käyttäjäkokemus (UX) ovat ensiluokkaiset, sekä toimivat saumattomasti taustajärjestelmän kanssa (Backend).

bottom of page