top of page

Mobiilisovellusten kehittäminen

Asiakkaasi haluaa päästä käsiksi liiketoimintaasi koska vain ja mistä vain..
Ammattitaitoinen mobiiliapplikaatio kehitysyksikkömme pitää huolen että he pääsevä.

Kehitämme liiketoiminnan haasteita ratkaisevia mobiilisovelluksia niin suurille yrityksille kuin innovatiivisille Startup-yrityksille. Syvä tietämyksemme Android-, IOS-, ja monialusta ohjelmistokehityksestä auttaa asiakkaitamme toteuttamaan heidän ideansa käyttäjäystävällisiksi ja mukaansatempaaviksi korkealaatuisiksi mobiiliratkaisuiksi.

Mobiiliapplikaatio kehityspalvelut

Koko sovelluksen elinkaaren sovelluskehitys yrityksenä tarjoamme:

Natiivi IOS mobiili applikaatiokehitys

Natiivi Android mobiili applikaatiokehitys

Monialustaiset mobiiliratkaisut (Cross-Platform)

Responsiiviset HTML5 mobiiliapplikaatiot

Hybridi applikaatiokehitys

Responsiiviset HTML5 mobiiliapplikaatiot

Hybridi applikaatiokehitys

Mobiiliaplikaatio kehitys
Esimerkki mobiilikirjautumisesta

Mobiiliapplikaatio kehitys

Kehitämme huippuluokan mobiilisovelluksia, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.  Amabitin ohjelmistokehitystiimit ovat asiantuntijoita useilta eri toimialoilta ja auttavat teitä tuomaan visionne niin IOS kuin Android mobiilialustoille.

Applikaatio voidaan myös toteuttaa hybridiapplikaationa, jolloin ohjelmistokehittäjämme rakentavat web-sovelluksen joka on rakennettu mobiiliapplikaatioiden sisään. Tämä tarkoittaa, että web-applikaatio voidaan siirtää suoraan sovelluskauppaan. Uusimmat teknologiat mahdollistavat hybridiapplikaation rakentamisen, jolloin sovellusten kehittäminen on erittäin kustannustehokasta ja käyttäjät saavat saman kokemuksen kaikilla alustoilla.

Amabit on kokonaisvaltainen mobiiliapplikaatio kehittäjä, joka pystyy rakentamaan niin natiivit ja hybridiapplikaation alusta loppuun, sekä huolehtimaan applikaatioiden ylläpidosta. Ohjelmistokehittäjämme pitävät huolen, että sovelluksen käyttöliittymä (UI) ja käyttäjäkokemus (UX) ovat ensiluokkaiset, sekä toimivat saumattomasti taustajärjestelmän kanssa (Backend).

Mobiiliapplikaation kehitysprosessi 

Käymme yhdessä läpi teidän idean  ja määritämme kuinka visionne voidaan toteuttaa ja tarvitseeko sitä muuttaa

1. Idean kartoitus ja määrittely

Mobiiliaplikaation kehitysprosessi

Käymme sovellusarkkitehdin kanssa, sovelluksen käytön läpi ja kuinka sen toiminnallisuus tulee rakentaa, jotta se on turvallinen ja toimiva.

2. Käytön ja arkkitehtuurin suunnittelu 

Käymme yhdessä läpi kuinka sovellus tulisi toimimaan ja mitä sen toteuttamiseksi vaaditaan. Saat meiltä tarjouksen jossa on hinta määritelty teidän tarpeen mukaan. Oli se sitten kiinteä-, tuntihinta tai ketterän mallin mukaan

3. Ratkaisun läpikäynti

Suunnitelutiimimme kehittää applikaatiolle käyttöliittymän ja kuinka käyttäjä vuoro vaikuttaa applikaation sisällä. Tämän suunnitelman pohjalta ohjelmistokehittäjät rakentavat applikaation.

4. UI ja UX suunnittelu

Ammattitaitoiset ohjelmistokehittäjät rakentavat applikaation sovitun toimintojen mukaan ja pitää huolen, että ratkaisussa on käytetty nykyaikaisia ratkaisuja.

5. Ohjelmiston koodaaminen

6. Testaaminen

Toimintaamme kuuluu yksiköiden testaaminen samalla kun niitä kehitetään, jolloin yksikkötestin suoritetaan kehityksen aikana ja mahdolliset virheet huomataan saman tien.

7. Julkaisu

Mikäli sovellus halutaan sovelluskauppaan, autamme asiakastamme aina sen julkaisussa, koska tämä usein vaatii ammattiosaamista, jotta se hyväksytään eri alustoille.

8. Ylläpito

Sovelluksen julkaisun jälkeen pidämme huolen että sovelluksen taustajärjestelmät toimivat ja sovelluksen käyttöön ei tule katkoja.

bottom of page