top of page

Räätälöity ohjelmistosuunnittelu ja -kehitys

Amabit on ammattimainen täyden palvelun ohjelmistokehitys, pilvisuunnittelu, laadunvarmistus ja DevOps yritys, joka on erikoistunut aikaherkkien ja innovatiivisten ratkaisujen kehittämiseen. Jokaiseen projektiin Amabit tuo yhdistelmän toimialue asiantuntemusta, poikkeuksellista arkkitehtiosaamista, tehokkaat ja ketterät kehitysprosessit

Ohjelmistosuunnittelu on joukkuelaji…
Tarvitset oikean joukkueen voittaaksesi

Miksi amabit?
+20 VUOTTA
ammattikokemusta
TIIMI
Mukautuu asiakkaan mukaan
ASIAKAS
on tekemisen keskiössä
Räätälöity ohjelmistosuunnittelu ja -kehitys palvelut
Ohjelmistokehitys palvelut
Nykytilan analysointi ja löytämis-prosessi
Arkkitehtuuri ja UX/UI-suunnittelu
POC– JA MVP-kehitys
Räätälöity ohjelmistokehitys
Laadunvarmistuksen testaus ja automaatio
Pilvipalveluihin siirto
Pilvipalveluiden optimointi ja  ylläpito
Tuki ja ylläpito
Digitaalisen siirtymisen palvelut

Käytämme yli 50 vuoden kokemustamme vanhojen järjestelmien modernisoinnissa, kun kehitämme innovatiivisia ja skaalautuvia räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja ”tyhjästä”. Meidän huippuluokan pilvisuunnittelu, mukautuvien ohjelmistojen kehityskyky ja laaja tekninen asiantuntemus auttavat asiakkaitamme kehittämään sekä omaksumaan uudet ohjelmistoratkaisut , joilla asiakkaamme saavuttavat uutta kilpailuetua ja arvoa liiketoiminnalleen. Digitaalinen siirtyminen on matka sen sijaan, että sillä on suora päämäärä. Meidän kokenut tiimimme auttaa asiakkaitamme hyödyntämään uusia teknologioita ja ottamaan kaiken hyödyn irti digitaalisista mahdollisuuksista.
 

Toimimme viipymättä visionne mukaisesti ja toteutamme sen turvallisesti, luotettavasti ja skaalautuvasti.

Ohjelmistokehitys palvelut
Miksi räätälöity ohjelmisto?

1. Ainutlaatuinen ratkaisu, joka kuuluu yrityksellesi

Suurin syy räätälöidyn ohjelmiston kehittämiseen on, että yrityksesi haluaa omistaa ratkaisun. Räätälöityjen ohjelmistojen avulla yritykset voivat tehdä muutoksia milloin tahansa, lisätä tärkeitä tietoja ja toteuttaa palautetta asiakkailta. Interaktiivisen suhteen luominen parantaa yrityksesi uskottavuutta ja pysyvyyttä asiakkaiden kanssa.

5. Integrointi

Kun ohjelmistokehittäjät ovat osa ”teidän henkilökuntaa” ja teille töissä pystytään käytössä olevat järjestelmät integroimaan uuteen järjestelmään sekä siihen voidaan integroida muita lähteitä tarpeen mukaan.  Lisäksi räätälöidyt ohjelmistot voivat toteuttaa olemassa olevia prosesseja ilman, että niiden tarvitsee noudattaa mielivaltaisen API:n rajoituksia.

2. Persoonallinen ratkaisu

Jokainen asiakas tai käyttäjä haluaa kokea vuorovaikutuksensa yrityksen kanssa henkilökohtaiseksi.  Tunne, että sinua kohdellaan yksilönä, on merkittävä tekijä asiakastyytyväisyydessä.  Tämä tunne luo asiakasuskollisuutta ja pidentää asiakkaiden pysyvyyttä.

Räätälöity ohjelmisto

3. Asiakastyytyväisyys

Mckinseyn tilastojen mukaan 71 % kuluttajista odottaa yritysten toimittavan yksilöllisiä ratkaisuja, ja 76 % turhautuu, kun yritykset eivät sitä tee.

6. Joustavuus ja skaalautuvuus

Yritykset voivat milloin tahansa tehdä muutoksia räätälöityihin ohjelmistoihin yrityksen tarpeiden mukaan.  Sen sijaan valmiita sovelluksia ei voi manipuloida oman tahdon mukaan.  Hyvä räätälöityohjelmisto suunnitellaan aina skaalautuvaksi ja modulaariseksi, jota voidaan aina jatkokehittää helposti.

7. Luotettavuus

Sovellusten luotettavuus on avainasemassa kaikille yrityksille. Mukautetun ratkaisun käyttäminen on turvallisempaa ja luotettavampaa, koska omistat kaikki oikeudet ja sanelet, kuinka sitä muokataan ja ylläpidetään. Räätälöidyt ohjelmistokehittäjät käyttävät yleensä korkealaatuisimpia työkaluja ja alan johtavia tietoturvastandardeja, koska loppusovellus heijastaa heitä henkilökohtaisesti.

4. Turvallisuus

Valmiita ohjelmistoja on yleensä helpompi hakkeroida, koska useimmat käyttävät avoimen lähdekoodin koodia. Hakkerit ja hyökkääjät ovat jo tietoisia tällaisten ohjelmistojen haavoittuvuuksista, kun taas räätälöity ohjelmisto on suljetun lähdekoodin projekti ja vain tiimisi käyttää niitä. Siten tunkeutumisen mahdollisuus on minimoitu.

8. Taloudellisuus

Räätälöity ohjelmisto tarkoittaa, sitä että teidän ei tarvitse maksaa ominaisuuksista ja toiminnoista, joita et tarvitse. Tämä lisää myös yrityksesi tehokkuutta, sillä voit keskittyä yrityksesi ja liiketoimintasi tarvitsemiin ominaisuuksiin hämmennyksen sijaan.

Autamme asiakkaita käyttämällä  uusimpia teknologioita

C#
C++
React
docker
1024px-Amazon_Web_Services_Logo.svg.png
React Native
Dart
Google Maps Platform
Google Cloud Platform
TypeScript
Flutter
HTML, JS, CSS
Node.js
Redux
Python
bottom of page