top of page
Yritys (1).jpg

Millainen Amabit on työpaikkana? 

Toimitamme kokonaisvaltaisia ​​ohjelmistokehitys-, laadunvarmistus- ja tukiratkaisuja asiakkaillemme. 
Woman on Her Computer

OPPIMINEN JA KASVAMINEN 

Me Amabitilla uskomme läpi elämän kestävään oppimiseen. Oppiminen ei ole meillä tutkintoja ja setifikaatteja vaan halua mennä eteenpäin.Ihminen ei ole koskaan valmis, ja  uuden oppiminen on avainasemassa hyvän ja merkityksellisen työuran, ja jopa koko elämän, rakentamisessa.Amabit pysyy kärkijoukossa, koska "niin on aina tehty" on jätetty menneisyyteen.

ARVOJEN MUKAINEN TOIMINTA 
REHELLISYYS JA LUOTTAMUS

Ehdoton ja absoluuttinen rehellisyys on vaatimus niin asiakkaiden suuntaan kuin Amabitin sisälläkin. Luottamus on avoimen, tehokkaan ja luovan tekemisen ytimessä.

LAATU JA AMMATTIMAISUUS

Harva haluaa olla huono tai keskinkertainen. Amabit on sitoutunut erittäin korkeaan laatuun ja sitä vaaditaan myös kaikilta työntekijöiltä. Amabit valmistaa alansa huippuja!
Paras lopputulos saavutetaan, kun tiedetään mitä tehdään ja tehdään se kerralla oikein.

VÄLITTÄMINEN

Amabitilla ihmiset ovat kokonaisia ihmisiä, eikä olevia resursseja. Työntekijöistä välittäminen ei lopu siihen kun he sulkevat toimiston oven!

AVOIMET PAIKAT 

Amabit hakee jatkuvasti lisää kovia tekijöitä liittymään iloiseen joukkoomme. Emme juuri nyt hae tiettyä ja yksittäistä osaamista, vaan ihmisiä, jotka haluavat oppia ja kehittyä. Alla pari erilaista roolikuvausta erilaisista tilanteista IT-uralla. Ota rohkeasti yhteyttä mikäli olet kiinnostunut juttelemaan asiasta.

bottom of page