top of page
Yritys (1).jpg

Millainen Amabit on työpaikkana? 

Toimitamme kokonaisvaltaisia ​​ohjelmistokehitys-, laadunvarmistus- ja tukiratkaisuja asiakkaillemme. 
Woman on Her Computer

OPPIMINEN JA KASVAMINEN 

Me Amabitilla uskomme läpi elämän kestävään oppimiseen. Monella alalla tuntuu olevan käsitys, että kun koulut on käyty ja ihminen on päässyt kiinni työelämään, niin silloin on ammattilainen, eikä uutta tarvitse enää opetella. IT-alalla tämä ei toimi alkuunkaan!  

Tieto ja osaaminen vanhenee kiihtyvällä tahdilla ja kehityksen kelkassa pysyminen vaatii paljon. Me ajattelemme niin, että ihminen ei ole koskaan valmis, ja itseasiassa uuden oppiminen on avainasemassa hyvän ja merkityksellisen työuran, ja jopa koko elämän, rakentamisessa. 

Amabit haluaa aina pysyä kehityksen kärkijoukossa! Me emme lähde toteuttamaan järjestelmiä wanhoilla ja hyväksi havaituilla teknologioilla vain koska “niin on aina tehty”. Monoliittiset arkkitehtuurit ja relaatiotietokannat olivat kova juttu aikoinaan, mutta aika harvassa on järjestelmät, joissa näiden käyttö olisi enää perusteltua.

ARVOJEN MUKAINEN TOIMINTA 
REHELLISYYS JA LUOTTAMUS

Ehdoton ja absoluuttinen rehellisyys on vaatimus niin asiakkaiden suuntaan kuin Amabitin sisälläkin. Luottamus on avoimen, tehokkaan ja luovan tekemisen ytimessä.

LAATU JA AMMATTIMAISUUS

Harva haluaa tehdä huonoa, tai edes keskinkertaista jälkeä. Hyvin tehty työ palkitsee tekijäänsä ja luonnollisesti myös asiakasta. Amabit on sitoutunut erittäin korkeaan laatuun ja sitä vaaditaan myös kaikilta työntekijöiltä! Amabitilla kaikki haluavat olla alansa huippuja!

Uskomme vahvasti siihen, että kaikkien kannalta parhaan lopputuloksen saa sillä, että:

a) tietää mitä on tekemässä
b) sitoutuu tekemään asiat oikein

Näin lopputuloksesta tulee laadukas kokonaisuus, josta voi olla aidosti ylpeä. Tästä syntyy itseään ruokkiva, positiivinen kehä, joka vaikuttaa vahvasti ja positiivisesti elämänlaatuun myös vapaa-ajalla.

VÄLITTÄMINEN

Amabitilla ihmiset ovat kokonaisia ihmisiä, eikä toimistoaikaan käytettävissä olevia resursseja. Työntekijöistä välittäminen ei lopu siihen kun he sulkevat toimiston oven!

Q&A

TEHDÄÄNKÖ AMABITILLA ETÄTÖITÄ? Tähän ei ole yhtä vastausta. Tehdään sillain mikä on järkevintä. Kaikilla on vapaus valita missä työtä haluaa tehdä. Yleisesti kaikki haluavat tulla toimistolle koska niin homma vaan yksinkertaisesti toimii mukavammin. Tiimin kanssa touhutessa luovuus ongelmanratkaisussa on helpompaa ja oppiminen nopeampaaTurvallisuus taataan usealla tasolla, mukaan lukien todennus– ja valtuutusominaisuuksilla, sekä viestintä ja tietoturvallisuudella. Laadunvarmistuksemme ja testausautomaatio poistaa inhimillisten virheiden syntymisen.

OLEN KOVA OSAAJA ASIASSA X. ONKO AMABITILLA MINULLE TYÖPAIKKAA? Monenlaisia osaamisia tarvitaan ja näiden kanssa tasapainoillaan jatkuvasti. Meille tärkeintä ei ole mitä juuri tällä hetkellä osaat vaan löytyykö sinulta ikuisen oppimisen nöyrä, mutta innokas asenne. Esimerkkejä Amabitin osaamistarpeista: UI/UX suunnittelu Mobiilikehittäminen Web UI -kehittäminen

VOIKO AMABITILLA TYÖSKENNELLÄ OSA-AIKAISESTI? Tähänkään ei ole vain yhtä vastausta, riippuu tilanteesta. Tällä hetkellä meillä ei ole tarjota hommia vain viikonloppuisin tai iltaisin tehtäväksi, esim päätoimisten opiskelujen ohelle. Me uskomme, että vahvalla yhteisöllisyydellä ja yhdessä tekemisellä saavutetaan kaikkien puolesta paras lopputulos. Toisaalta, kannustamme vahvasti koko elämän kestävään oppimiseen ja esimerkiksi työt pyritään aina aikatauluttamaan niin, että opiskelut ja muu elämä järjestyy jokaisen toiveiden ja halujen mukaisesti.

AVOIMET PAIKAT 

Jaksoit lukea tänne asti, hyvä! Se kertoo siitä, että Amabitin ajatukset työn tekemisestä resonoivat ainakin jollain tasolla. Saatat siis hyvinkin olla etsimämme henkilö! 

Amabit hakee jatkuvasti lisää kovia tekijöitä liittymään iloiseen joukkoomme. Emme juuri nyt hae tiettyä ja yksittäistä osaamista, vaan ihmisiä, jotka haluavat oppia ja kehittyä. Alla pari erilaista roolikuvausta erilaisista tilanteista IT-uralla. Ota rohkeasti yhteyttä mikäli olet kiinnostunut juttelemaan asiasta.

OLETKO VAHVALLA JA AJANTASAISELLA NÄKEMYKSELLÄ VARUSTETTU SENIORI Raudanlujista ammattilaisista on aina pulaa. Meillä pääset hyödyntämään osaamisiasi ja kehittämään niitä jatkuvasti. Tiedätkö miten asiat pitäisi tehdä (teknisesti, työtapamielessä tai kulttuurin näkökulmasta), mutta et ole päässyt tekemään asioita oikein tiimin puutteellisten osaamisten tai korporaatiojähmeyden takia? Me Amabitillä haluamme tarjota sinulle kokonaan uuden elämänvaiheen, missä laadukas ja merkityksellinen tekeminen tuo uutta suuntaa koko elämään. Toteuta unelmasi!

OLETKO NÄLKÄINEN JUNIORI Oletko vasta IT-urasi alkumatkalla, tai ehkä vielä opintojen loppusuoralla? Haluatko jatkaa oppimista kokeneiden ja erittäin ammattitaitoisten työkavereiden matkassa? Vahva, ihmisläheinen ja läpinäkyvä yrityskulttuuri, ja toisaalta mahdollisuus päästä tuomaan tiimiin omia ajatuksia ja vaikuttaa aidosti asioihin, ovat esimerkkejä niistä asioista, jotka erottavat Amabitin muista IT-taloista. Myös opinnäytetyön tekeminen on mahdollista ja meillä siihen kanustetaan.

bottom of page