top of page

Mobiilisovelluskehityksen voitto: Apukuski-projekti

Päivitetty: 4. heinäk. 2023

Amabit on äskettäin saattanut päätökseen menestyksekkään ohjelmistokehitysprojektin Apukuski-nimiselle logistiikkayritykselle. Asiantuntijatiimimme kehitti huippuluokan Web, iOS- ja Android-mobiilisovelluksia, jotka tarjoavat Apukuskin asiakkaille helpon ja nopean tavan tilata kuljetuspalvelun, sekä saamaan reaaliaikaiset päivitykset toimitusten tilasta ja tavaroiden sijainnista. Sovellukset ovat parantaneet merkittävästi asiakastyytyväisyyttä, vähentäneet tukikyselyitä ja tehostaneet viestintää Apukuskin, heidän asiakkaidensa ja loppukäyttäjien välillä. Järjestelmään on rakennettu: Tuoteluettelo, hintalaskuri, maksujärjestelmä, varauskalenteri, asiakasrekisteri ja karttapalvelu. Teknologian näkökulmasta merkittävimpinä valintoina on ollut Flutter-viitekehyksen käyttäminen ja AWS:n sekä Googlen palveluiden hyödyntäminen ketterässä ohjelmistokehityksessä.


Apukuski mobiilisovelluksen cover

Mobiilisovellusten kehityksen ja reaaliaikaisen tiedon integroinnin asiantuntemuksemme ansiosta pystyimme rakentamaan ratkaisun, joka sopii täydellisesti Apukuskin tarpeisiin. Järjestelmä kehitettiin erittäin nopeasti ja ketterästi, jossa asiakas osallistui viikoittaisiin Demo ja Sprint Review -palavereihin. Koko järjestelmä ja sovellukset valmistuivat noin viidessä kuukaudessa.


Sovellukset hyödyntävät Apukuskin seurantajärjestelmiä tarjotakseen jatkuvia päivityksiä toimitusten sijainnista, mikä antaa asiakkaille mahdollisuuden seurata toimituksia reaaliajassa. Asiakkaat voivat nähdä tarkalleen, missä heidän tavaransa ovat, olivatpa ne sitten kuljetuksessa tai toimituksessa, interaktiivisen karttaliittymän kautta. Tämä läpinäkyvyyden taso parantaa asiakaskokemusta kokonaisuudessaan, rakentaen luottamusta ja uskollisuutta asiakkaan ja Apukuskin välille.


Yksi esimerkki siitä, kuinka reaaliaikainen sijaintiseurantaominaisuus on parantanut asiakastyytyväisyyttä, on tarina asiakkaasta, joka tarvitsi kiireellisen paketin vastaanottamista. Sovelluksen reaaliaikaisen seurannan ansiosta asiakas pystyi seuraamaan toimituksen etenemistä ja suunnittelemaan päivänsä sen mukaisesti. Tämä ominaisuus ei ainoastaan säästänyt asiakkaan aikaa, vaan myös vähensi tukikyselyiden tarvetta, koska he pystyivät saamaan kaiken tarvitsemansa tiedon suoraan sovelluksen kautta.


Kuluttajien ja yritysasiakkaiden integroiminen samalle alustalle on ollut merkittävä etu Apukuskille. Tämä saumaton vuorovaikutus on tehostanut viestintää, parantanut yhteistyötä ja johtanut parempiin liiketoimintatuloksiin. Esimerkiksi yritysasiakkaat voivat nyt helposti koordinoida Apukuskin tiimin kanssa noutojen ja toimitusten aikataulutusta, kun taas loppukäyttäjät voivat seurata tavaroitaan ja saada ilmoituksia toimitustilan muutoksista. Tämä yhtenäinen alusta on poistanut tarpeen useille viestintäkanaville, vähentäen väärinkäsitysten mahdollisuutta ja lisäten kokonaistehokkuutta.


Amabitin päätös käyttää Flutter-kehystä monialustaisessa kehityksessä osoittautui viisaaksi valinnaksi. Flutter tarjoaa useita keskeisiä etuja, kuten koodin uudelleenkäytettävyyden, nopeammat kehityssyklit ja johdonmukaisen käyttäjäkokemuksen alustojen välillä. Käyttämällä yhtä koodipohjaa sekä Web-, iOS- että Android-sovelluksille tiimimme pystyi säästämään aikaa ja resursseja, mikä mahdollisti projektin toimittamisen aikataulussa ja budjetin puitteissa. Tuloksena olevat sovellukset tarjoavat saumattoman käyttäjäkokemuksen riippumatta alustasta, varmistaen, että kaikki Apukuskin asiakkaat voivat nauttia samasta korkealaatuisesta palvelusta.


Taustajärjestelmän puolella Serverless-arkkitehtuuuri oli toinen merkittävä teknologiavalinta. Tämän lähestymistavan etuihin kuuluvat skaalautuvuus, kustannustehokkuus ja vähentynyt infrastruktuurin hallinta. Apukuskin liiketoiminnan kasvaessa palvelimetonta arkkitehtuuria käyttävät sovellukset skaalautuvat automaattisesti, mukautuen lisääntyneeseen käyttäjäliikenteeseen ilman manuaalista puuttumista. Tämä skaalautuvuus varmistaa, että sovellukset jatkavat optimaalista suorituskykyä, vaikka Apukuski laajentaisi toimintaansa. Lisäksi palvelimeton lähestymistapa vähentää infrastruktuurin hallintaa, mikä antaa Apukuskille mahdollisuuden keskittyä ydinliiketoimintaansa sen sijaan, että huolehtisivat palvelimista ja muista laitteista.


Amabitin menestyksekäs ohjelmistokehitysprojekti Apukuskille osoittaa asiantuntemuksemme iOS- ja Android-alustojen mobiilisovellusten kehittämisessä sekä kykymme integroida reaaliaikainen sijaintitieto asiakassovelluksiin. Kehitetyt sovellukset ovat parantaneet huomattavasti Apukuskin asiakkaiden kokonaiskokemusta, ja samalla parantaneet yrityksen operatiivista tehokkuutta. Kehitysprojekti on tukenut sitoutumistamme innovatiivisten, kustannustehokkaiden ratkaisujen toimittamiseen, jotka edistävät asiakkaidemme kasvua ja menestystä.


AppStore link
Play Store link

98 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page